Je bekijkt de reis...

a
A
14 juli 2017 22:59 | Door: Miriam
Hee Es,
Wat een verhaal! Je moet inderdaad echt schrijfster worden!! Je maakt indrukwekkende dingen mee zeg. Ik vind t echt stoer dat je dat allemaal 'zomaar' onderneemt:)
Ik wacht vol spanning op je verdere verhalen!:)
14 juli 2017 22:59 | Door: Miriam
Hee Es,
Ik wacht vol spanning op je verdere verhalen!:)
15 juli 2017 00:14 | Door: José van Dick-Thijssen
Lieve Esther, vanavond de laatste kooravond dus wat later thuis en nu pas je verslag kunnen lezen. Wat superfijn en interessant en indrukwekkend allemaal! Ook hoe je alles beschrijft is geweldig. En leuk dat je zoveel interessante en verschillende mensen ontmoet! Ik had dat gevoel ook in Londen met allemaal die verschillende nationaliteiten in Whitechapel. Het ontroert als je ziet hoe alle mensen toch ondanks zoveel strijd en oorlog bij elkaar kunnen horen en vredelievend met elkaar optrekken. Papa en ik (en ook Rinie van het Trefpunt, die jouw reis helemaal te gek vindt) wensen jou morgen weer een fijne dag en een goede nacht! Liefs van pap en mam.
15 juli 2017 09:40 | Door: John
Esther,
Als ik jouw verhalen zo lees, dan herken ik weer veel zaken en denk ik met weemoed terug aan de diverse keren dat ik Thailand heb bezocht.
Met name de hartelijkheid en het respectvol omgaan van de diverse mensen sprak mij ook zo aan. We duimen dat morgen je spullen in goede orde aankomen.
15 juli 2017 15:46 | Door: Pauline
Hé Es, wat maak je allemaal leuke dingen mee zeg. En geweldig om al die mensen te ontmoeten. Dat is een heel belangrijk onderdeel van je reis, die contacten. Geniet maar lekker. Ik verheug me op hé volgende verslag. X
15 juli 2017 17:31 | Door: Tonnie
Ha Es,
Heerlijk om jouw reisverslag te lezen, net als Miriam vind ik dat je schrijfster moet worden, het is een genot om te lezen! Het eerste verslag had ik samen met Toos gelezen thuis enhet tweede lees ik nu in Frankrijk waar ik net op de eerste dag vier potjes gefabricieerd heb. Het is een hele kunst, dat draaien!
Ik hoop wel dat as zondag je rugzak aankomt, want anders wordt het toch wel vervelend. Wat een indrukken heb je allemaal al gehad en wat een verschllende mensen ontmoet. Zo te lezen kijk je je ogen uit wat er allemaal om je heen te zien is. Een andere wereld dan nederland he.
Geniet ervan en ik kijk weer ut naar je volgende verslag,maar denk nu niet dat je dat elke dag moet doen, want misschien zijn er ook wel avonden dat je er helemaal niet toe komt.
Lieve groetenvan Tonnie
15 juli 2017 21:50 | Door: Errez
Erg tof je ervaringen! Klinkt als een hele andere wereld waarin je je begeven hebt. Enjoy!
15 juli 2017 23:21 | Door: Sunanda
Hey Es,
Ook ik vind dat je schrijfster moet worden! Je schrijft alles zo mooi en duidelijk op. Fijn om te horen dat je al wat mensen hebt ontmoet. Wat maak je geweldige dingen mee op deze reis (behalve je backpack :p). Ik kijk uit naar je volgende verhaal.