Je bekijkt de reis...

Thailand
a
A
2 augustus 2017 22:42 | Door: José van Dick-Thijssen
Ha Esje, ik ben steeds de eerste merk ik. Je hebt het motorrijden wel te pakken he? Ik begrijp dat je het bergbeklimmen in Krabi hebt gedaan? (ik hoor t vast wel in het volgende verslag). Prachtig lijkt me, de tempels die je hebt bezocht! Ik wou dat ik je betere genen had meegegeven om te navigeren, maar het is niet anders. Ook daarin ben ik een "klotsezel", net als in de electronica. Wat je wel meegekregen hebt is je gevoel voor avontuur, al komt het bij mij niet zo naar voren momenteel. Maar ik geniet volop met je mee!
Ga door met schrijven, je doet er ons een enorm plezier mee. En ga door met avonturen beleven, (wel die goed aflopen) net als Bilbo Baggins. Dikke knuffel van mam en word gauw beter!
3 augustus 2017 13:13 | Door: Pauline
Waar blijven de filmpjes? Ik wil jou wel eens een walvis zien imiteren!!!
4 augustus 2017 08:31 | Door: Errez
En ik graag de kikker! ;)
4 augustus 2017 22:34 | Door: Sunanda
Hey Es,
Ik ben alweer een week terug van kamp (het was echt geweldig), maar liep nogal wat achter met verslagen van jou, een reis van een kennis en van een reis van school voor een goed doel dus het duurde even voordat ik bij was.
Wat een avonturen maak je mee en wat leer je veel en snel mensen kennen! Ik vind je verslagen echt geweldig om te lezen. Net alsof ik het zelf mee maak (alleen dan zonder het ongedierte :))
Ik wens je veel plezier in Krabi en ik kijk alweer uit naar je volgende verslag!
5 augustus 2017 10:00 | Door: Tonnie
Ha Es,
Ik zit vanmorgen al jouw reisverslagen te lezen en ik vind het jammer dat ik ze uit heb. Ik verlang naar meer!
Wij zijn net terug van twee weken Frankrijk, waar ik een week leuke potjes heb gedraaid (waarvan drie zelfs met passende deksel). Ik vind het heel erg leuk om te doen, de medecursisten waren aardig en de sfeer was goed. Ik ga rond Nijmegen kijken of ik ergens af en toe een potje kan draaien, want het is echt iets voor mij om te doen. Daarna kwam Toos mij halen en zijn we twee dagen in Dijon geweest. We hadden een hotelletje midden in het centrum en het was een brusend stadje waar het heel mooi was en aangenaam toeven in het lekkere weer.
Op zaterdag haalden we in Besancon Ien en Ellen van de trein om nog een week samen in een husje te zijn. Dat was ook leuk, hoewel we heel veel regen hadden, wat het minder maakte. Het huisje was muf, maar de tuin mooi. Jammer dat we daar niet wat vaker in hadden kunnen zitten.
En nu thuis, de eerste week weer aan het werk, hoewel, de meeste supervisanten zijn op vakantie! We zijn begonnen aan het bouwen van een schuurtje dat zo'n gekke maten heeft dat we het zelf moeten uitdokteren om te bouwen. Maar de grond is klaar en met stenen belegd, de palen staan en het wordt wel wat.
Door je verslag kom ik helemaal in je reis en ik vind het fantastisch. Volgens mij heb je het erg goed, ondanks je navigatieproblemen, dat geeft namelijk ook wel weer leuke extra's.
Ik had bij vader ook al gisteren een aantal fotoos van je gezien en het zag er super uit. Ik denk dat jij in het vervolg minder bang bent voor spinnen dan ik. Het is een soort van "flooding" geweest en dat schijnt nogal goed te helpen.
Ik geniet ervan dat je ht zo goed hebt met de mensen om je heen, met jezejf en met de Thaiï.
In verwachting vanje volgende verslag, verblijf ik met tantelijke groeten,
Tonnie